We zijn met zo'n 800 medewerkers in België de grootste werkgever in de sector waardentransport. Dankzij onze verscheidenheid aan activiteiten, zijn er bij ons verschillende loopbaanmogelijkheden. Benieuwd hoe het er bij Brink's Solutions Belgium aan toe gaat? Hieronder geven wij jou graag een kleine inkijk in de cultuur en waarden van onze organisatie.

Waarden

We leven bij Brink’s elke dag volgens onze waarden: Klantgerichtheid, Integriteit, Betrokkenheid, Continue verbetering en Veiligheid. Onze waarden zorgen ervoor dat we veilig werken om onszelf en anderen te beschermen, bijdragen aan het succes van onze klanten, altijd de hoogste ethische normen hanteren, en blijven werken aan verbetering van onze organisatie en dienstverlening. Dat maakt het verschil voor onze medewerkers en klanten.

Lorem ipsum

Cultuur

Een open bedrijfscultuur met behulpzame collega's staat bij Brink's voorop. We communiceren transparant. Wij hechten veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker en bieden de nodige ondersteuning om individuele ambities te realiseren. Daarnaast hechten wij belang aan een gezonde werk-privé-balans. Naast een competitief loon genieten onze medewerkers ook van mooie extra-legale voordelen en leuke werknemerskortingen.
Lorem ipsum

Opleiding

Bij Brink's Solutions Belgium volgen medewerkers opleidingen die zijn aangepast aan de job die ze uitoefenen. Onze agenten worden bijvoorbeeld regelmatig bijgeschoold over de verplichtingen en de restricties van het wettelijk kader waarin we werken. Maar ook in andere domeinen zijn er opleidingen en trainingen voorzien.

Meer informatie over Brink's Solutions Belgium

Voor meer informatie over Brink's Solutions Belgium, bezoek onze bedrijfswebsite brinks.com