Bij Brink's Solutions Belgium krijgt talent een kans. Met meer dan 59,900 medewerkers wereldwijd zijn wij de grootste werkgever in de sector geld-en waardentransport. Dankzij onze professionals heeft Brink's een ongeëvenaarde internationale reputatie in totaal cashmanagement, veilige logistiek voor goederen met hoge waarde, en betalingsoplossingen. Wij bieden een totaaloplossing voor het transport en beheer van geld en andere waarde van onze klanten, en dat dankzij de dagelijkse inzet van onze medewerkers.
Processing

Processing

Het aanbieden van correcte, efficiënte en snelle diensten, kan enkel dankzij onze medewerkers in processing en vault, die het geld van onze klanten sorteren, tellen, controleren en voorbereiden voor ophaling door onze agenten.

Transport

Transport

Kiezen voor Brink's Solutions Belgium, is kiezen voor veiligheid. Onze agenten garanderen dagelijks dat onze klanten zorgeloos kunnen vertrouwen op een veilig transport van hun geld en andere waarden.

Technics

Technics

Bij een correcte geldverwerking spelen technische systemen een belangrijke rol. Deze evolueren voortdurend en vragen een specifieke expertise. Onze experts dragen zorg voor de feilloze werking van alle systemen en werken mee aan het uitwerken van toekomstgerichte oplossingen.

Customer Focus

Customer Focus

Met meer dan 2700 klanten in België is klantentevredenheid een topprioriteit bij Brink's Solutions Belgium. Onze medewerkers in sales en op de customer service desk verzekeren dat iedereen met een vraag snel, en vooral correct, wordt geholpen.

Service center

Service center

Met zo'n 80 collega's op het hoofdkantoor, ondersteunen wij onze operationele diensten, en innoveren wij voortdurend, om nog betere (totaal)oplossingen te kunnen bieden aan onze klanten. Dit bereiken wij door een nauwe samenwerking tussen de verschillende vakdomeinen en door een snelle koppeling naar onze operaties.

Stages

Stages en studentenjobs

Ben jij student en wil je jouw opgedane theoretische kennis omzetten in de praktijk? Kijk dan verder naar welke stages wij aanbieden binnen jouw studiegebied. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar studenten die een extraatje willen bijverdienen tijdens weekends en schoolvakanties.
Ons Doel

Ons Doel

Uitmuntende dienstverlening aan klanten is niet mogelijk zonder tevreden medewerkers. Maar niet alleen daarom staan werknemers centraal bij Brink's. Naast het opbouwen van duurzame partnerships met onze klanten, willen wij dat onze medewerkers zich ontwikkelen en excelleren in hun vakdomein. Dit doen wij door opleidingen aan te bieden, samenwerking aan te moedigen en transparant te communiceren. Ons doel is omringd te zijn door innovatieve werknemers die elke dag meewerken aan een verdere verbetering van onze processen en diensten. Voor onze klanten, maar ook voor onze collega's.

Welzijn

Het welzijn van onze medewekers is een topproriteit. We investeren in beveiligde wagens voor onze agenten, en tellen een vloot van 313 gepanserde en niet-gepantserde wagens. Daarnaast voorzien we voor onze agenten de nodige opleidingen om hun veiligheid in alle omstandigheden te garanderen.
Meer over Brink's als werkgever
Ellen Bagdasarian
Een innovatieve werkomgeving creëren start al bij het vinden van de juiste mensen die bereid zijn om uit hun comfortzone te stappen.
Ellen BagdasarianRecruiter

Internationaal

Brinks Solutions Belgium maakt deel uit van The Brink's Company. Een internationale organisatie met als hoofdkwartier de Verenigde Staten. Onze klanten zijn onder meer financiële instellingen, retailers, overheidsinstellingen (inclusief centrale banken), muntbedrijven, juweliers en overige commerciële activiteiten over de hele wereld. Binnen de Europese grenzen werken onze diensten nauw samen met Brink's Solutions Nederland.

Nationaal

Nationaal

In België vertrouwen banken en retailklanten al jaren op onze gespecialiseerde kennis in cash management. Met 800 medewerkers en meer dan 2700 klanten, zijn wij de grootste leverancier van geld-en waardetransport in België. Kiezen voor Brink's Solutions Belgium is dankzij onze jarenlange expertise niet enkel kiezen voor een betrouwbare leverancier, maar ook voor een betrouwbare en stabiele werkgever.
Nationaal

Regionaal

In België werken we vanuit vier operationele departementen: Groot-Bijgaarden, Kortrijk, Wilrijk en Luik. Van hieruit worden de ritten van en naar onze klanten gecoördineerd. Door deze nationale spreiding helpen we onze klanten efficiënt en snel met onze totaaloplossingen. De spreiding van onze departementen zorgt er ook voor dat je bij ons kan werken in jouw eigen regio.


Regionaal